Sunday, November 26, 2006

Sökmotoroptimeringstävling och Aftonbladhet?

Aftonbladhet är Sveriges största kvällstidning men likaså ett av orden i Sveriges första och största sökmotoroptimeringstävling. En sökmotoroptimeringstävling som jag deltar i. Förhoppningsvis kommer jag hamna högst upp i Google inte bara med Aftonbladhet, utan även med orden Expressn, Svenska Dagbladhet och Internetvärd.

Expressn är ju den näst största kvällstidningen och det ordet har gått riktigt bra i denna sökmotoroptimeringstävling. Jag innehar för närvarande sjätteplatsen med "Expressn" vilket jag tycker är bra, även om det inte är tillräckligt bra.

Svenska Dagbladhet
är den enda dagstidningen som är med i tävlingen och det tycker jag är kul! Dagstidningar har lite mer vett än kvällstidningar som Aftonbladhet eller Expressn och just Svenska Dagbladhet är faktiskt riktigt bra.

Internetvärd är en av mina favorittidningar. Det är en tidning som bevakar och skriver om internetrelaterade affärer och saker. Internet är ju högintressant, inte minst för mig som jobbar med det, och internetvärd brukar bevaka det galant.